TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Visam să am o mașină a timpului

Visam să am o mașină a timpului

De sărbători, toate drumurile duc acasă! Acolo ne simțim cel mai bine, avîndu-i pe cei dragi aproape. Asta mărturisește și eroina de astăzi a campaniei „Amintiri din copilărie” lansată de portalul de știri Noi.md.

Visam să am o mașină a timpului

Magia sărbătorilor de iarnă este fără îndoială unică pentru orice copil. Eram patru frați în familie și fiecare avea visele sale. Unul visa să devină astronaut, altul medic, sora mai mare se visa profesoară, iar eu visam că într-o zi o să primesc în dar o mașină timpului cu ajutorul căreia să pot călători în viitor și înapoi în prezent, astfel încît să pot prevedea anumite situații din viață.


Bunicul, rîdea de fiecare dată și îmi spunea că așa mașini nu există și că ar trebui să cresc și să privesc lumea cu ochii larg deschiși.

Pe atunci mă supăram și îi spuneam că în viața totul este posibil, trebuie doar să crezi și trimiți dorințele undeva acolo sus în cosmos, iar ele se vor întoarce la tine sub forma unor vise împlinite.

Anii treceau, sub brad găseam mașini, dulciuri, pistoale, dar niciodată o mașină a timpului.

Într-un an, bunicul mi-a pus sub brad o carte de istorie cu mesajul că ea este o mașină a timpului cu care poți călători în trecut și care te ajută să înveți lecții. Acestea îți pot fi de folos pentru viitor, căci doar istoria te poate face să înțelegi trecutul și să prețuiești viitorul.

Așa am îndrăgit istoria, iar astăzi le povestesc elevilor mei despre comorile istoriei, care ne fac mai bogați spiritual și ne ajută să nu repetăm greșelile trecutului.

Anatol Croitor.

Fii eroul Noi.md cu o amintire din copilărie. Te încurajăm să ne povestești​ și tu istoria ta de Crăciun.

O poți face pe adresa electronică editor@noi.md sau Facebook.com/NOI.md/, dar și Facebook.com/EchipaNOI.md/. Așteptăm cu drag istorioara ta!

La fel, poți publica istorioara pe paginaa ta, utilizînd hashtag #Noi_challenge.

Dar, cel mai important, dacă crezi că ai o istorie interesantă și nu dorești să îți divulgi identitatea, noi îți asigurăm acest secret, este nevoie doar să menționezi acest lucru.

Toate istoriile le poți citi aici.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load