COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un moldovean revenit de peste hotare, preluat de ambulanță direct de la vamă

Un moldovean revenit de peste hotare, preluat de ambulanță direct de la vamă

În ultimele 24 de ore, 1 665 de persoane au intrat pe teritoriul R. Moldova, cel mai tranzitat punct de trecere a frontierei fiind PTF Leușeni.

În punctele de trecere a frontierei deschise traficului au fost supuse screeningului 2 542 persoane și completate 1 665 fișe epidemiologice individuale. La fel, au fost completate și semnate 1 482 Declarații pe propria răspundere privind obligația achitării primei de asigurare obligatorie de asistență medicală pentru anul curent.

Un călător a prezentat stare febrilă, conform procedurilor de operare a fost anunțat Serviciul de urgență 112, care a și preluat persoana pentru verificări medicale.


Prin culoarul tranzit al teritoriului Ucrainei și intrarea în țară prin punctul de trecere a frontierei Otaci au ajuns 75 de mijloace de transport, fiind transportați 286 de cetățeni moldoveni care reveneau din Federația Rusă.

În Aeroportul Internațional Chișinău au fost consemnate la intrarea în țară a trei rute charter din Irlanda, Belarus și Italia, fiind înregistrate 404 persoane.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load