COVID-19 în MOLDOVA

Tinerii au uitat de COVID. Cluburile de noapte din capitală, arhipline

Tinerii au uitat de COVID. Cluburile de noapte din capitală, arhipline

Mai multe cluburi de fiţe din Capitală au fost pline noaptea trecută. Pe ringul de dans s-au distrat umăr la umăr zeci de persoane fără mască şi fără frică de coronavirus.

Cel puţin asta se vede din mai multe filmuleţe publicate pe reţelele de socializare postate chiar de petrecăreţi. Imaginile video au fost surprinse într-un local din cartierul Sculeanca din Buiucani.

Administratorul clubului de noapte spune că petrecăreţii sînt atenţionaţi întruna că trebuie să respecte măsurile pentru prevenirea răspîndirii noului coronavirus, doar că aceştia uită la scut timp de reguli.

Şi într-un local situat pe strada Tăbăcăria Veche a fost aceeaşi situaţie. Nu am reuşit să discutăm cu administraţia localului, deoarece la numărul de telefon afişat pe pagina de Facebook a clubului nu a răspuns nimeni.


Şeful adjunct al Inspectoratului Naţional de Securitate Publică al IGP, Alexei Grosu, a declarat că poliţia s-a autosesizat în acest cazuri. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, agenţii economici vor achita amenzi de pînă la 75 de mii de lei pentru nerespectarea normelor anti-COVID-19.

Potrivit deciziei din data de 10 iulie a Comisiei Naționale Extraordinare în Sănătate Publică, activitatea cluburilor de noapte rămîne suspendată pînă în întîi august. Ulterior, restricţia a fost prelungită pînă la sfîrşitul verii.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load