Starea traficului pe drumurile din țară: brumă pe trasee, iar pe alocuri ninge slab

Starea traficului pe drumurile din țară: brumă pe trasee, iar pe alocuri ninge slab

Iarna se pare că îşi intră în drepturi. Chiar şi aşa, Inspectoratul Național de Patrulare (INP) menționează că la această oră nu sînt semnalate întreruperi ale circulației rutiere din cauza vremii nefavorabile, notează NOI.md. 


Totuşi, în localitatea Troița Nouă din Anenii Noi, pe pantă este blocat un camion de mare tonaj, iar alte şase camioane sînt stopate pentru a nu crea blocaje, însă toate automobilele circulă fără impedimente.


Pe moment, ofițerii de patrulare se află pe toate traseele din țară întru fluidizarea traficului rutier și neadmiterea unor incidente neplăcute.


Deoarece pe mai multe drumuri carosabilul este ușor alunecos, fiind acoperit cu un strat subțire de zăpadă, INP recomandă șoferilor să mențină o distanță mai mare între mașina pe care o conduc şi cea din față, să nu conducă cu viteză excesivă, să nu pornească la drum dacă nu au automobilul echipat cu pneuri de iarnă, să evite acționarea bruscă de direcție și a sistemului de frînare a autovehiculului, iar în zilele cu ninsori şi cu temperaturi scăzute să fie mai atenți la pietoni.


Polițiștii Inspectoratului Național de Patrulare vor fi la datorie, pentru ca traficul rutier şi pietonal să se desfășoare în condiții de normalitate.


 


 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load