Serviciile de alimentare cu căldură, mai calitative și sigure pentru locuitorii de la Ciocana

Serviciile de alimentare cu căldură, mai calitative și sigure pentru locuitorii de la Ciocana

Peste 10.000 de locuitori ai sectorului Ciocana al Capitalei vor avea parte de servicii de termoficare mult mai calitative, datorită modernizărilor infrastructurii Termoelectrica.


Este vorba despre locuitorii străzilor: bd-ul Mircea cel Bătrîn, Igor Vieru și Mihail Sadoveanu.


”Fiecare decizie investițională are la bază scopul de a îmbunătăți calitatea serviciilor Termoelectrica. Această modernizare va determina reducerea pierderilor pe segment și reducerea probabilității avariilor”, a afirmat Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica.


Începînd cu această săptămînă au demarat lucrările de reabilitare a trei tronsoane de conducte termice cu diametrul nominal 150, 200 și 250  mm, pe o lungime totală de peste 700 metri. Lucrările fac parte din Planul de investiții și presupun înlocuirea a trei segmente de rețea veche și corodată, cu peste 30 de ani de exploatare, ceea ce presupune că reprezintă un risc crescut de avariere.


Zeci de muncitori sînt implicați în întreg procesul de modernizare, care se ocupă în momentul de față de descoperirea traseului termic, iar apoi urmează a fi scoase țevile vechi și montate cele noi. În contextul acestor lucrări, 15 blocuri locative vor fi în deconectare la sfîrșitul acestei luni, pentru aproximativ 10 zile. Lucrarea urmează să fie finalizată pînă la mijlocul lunii viitoare.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load