COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Numărul persoanelor decedate din cauza COVID-19 în stînga Nistrului ajunge la 32

Numărul persoanelor decedate din cauza COVID-19 în stînga Nistrului ajunge la 32

Autoritățile din regiunea transnistreană anunță despre alte două persoane răspuse de noul Covid-19. Pacienții în vârstă de 67 și 86 de ani au decedat în urma unor complicații provocate de virus.

Potrivit așa-numitului minister de Interne din stânga Nistrului, este vorba despre o femeie în vârstă de 86 de ani, pacientă în cadrul Internatului Psihoneurologic din Bender, și internată la data de 9 mai curent la Spitalul din regiune cu diagnosticuL Covid-19. Aceasta mai avea de insuficiență cardiacă și a suferit un accident cardiovascular, scrie jurnal.md.

În cazul celui de-al doilea deces este vorba despre un bărbat în vârstă de 67 de ani din Sucleia, Slobozia, internat la data de 3 mai curent la Spitalul Clinic Republican în stare gravă. Complicație a infecției Covid, s-a dezvoltat pneumonie bilaterală, iar datorită cursului sever al bolii, el a fost transferat în secția de terapie intensivă, unde a decedat. Acesta mai suferea de cardiomiopatie și poliomielită.


Amintim că în regiunea din stânga Nistrului până la ora actuală sunt înregistrate 791 de cazuri de infecție cu coronavirus. Totodată, 360 de persoane s-au recuperat, iar 32 de pacienți au murit.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load