COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Mesajul președintelui de Ziua internațională a persoanelor în etate

Mesajul președintelui de Ziua internațională a persoanelor în etate

Împreună cu întreaga comunitate mondială, consemnăm, la 1 octombrie, Ziua internațională a persoanelor în etate. Iar cu acest prilej, șeful statului, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare tuturor vîrstnicilor din Republica Moldova, transmite Noi.md.

„Gradul de civilizare al unei colectivități este determinat, în primul rînd, prin atitudinea față de copii și față de persoanele în vîrstă. Dezvoltarea politicilor de protecție a oamenilor în vîrstă, orientate spre garantarea condițiilor favorabile îmbătrînirii active, se află printre prioritățile statului Republica Moldova.

Conducându-mă de convingerile și valorile personale, de realitățile timpului, de prevederile constituționale, am lansat un pachet de inițiative legislative care au drept scop sporirea nivelului de protecție socială a persoanelor în etate din țara noastră.


Reiterînd gratitudinea pentru contribuția adusă la dezvoltarea societății, doresc concetățenilor noștri în etate sănătate și bunăstare, rezultate pe măsura așteptărilor și bătrînețe scăldată în afecțiunea oamenilor dragi.

La mulți ani valorificați din plin, stimați seniori ai Republicii Moldova!”, se arată în mesajul președintelui țării.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load