Informație importantă pentru cei care călătoresc în Croația

Informație importantă pentru cei care călătoresc în Croația

Conform Institutului Hidrometeorologic croat, pentru data de 6 septembrie 2019 a fost emis cod roșu, portocaliu și galben privind intensificări ale vîntului.

Pentru canalul Velebit s-a emis cod roșu de vînt, ce va atinge o viteză de aproximativ 130 km/h. Golfurile Kvarner și Kvarnerić se află sub avertizare meteorologică cod portocaliu de vînt, iar regiunile Rijeka, nordul Dalmației și vestul Istriei se află sub avertizare meteorologică cod galben de intensificări ale vîntului, însoțite și de descărcări electrice.

Autoritățile croate avertizează cu privire la apariția unor disfuncționalități în transportul maritim și în furnizarea energiei electrice.

Pentru informații actualizate, se recomandă consultarea paginilor de Internet ale Institutului Hidro-Meteorologic Național https://www.meteo.hr, Automobil Clubului Croat http://www.hak.hr/en#traffic-flow-and-road-conditions, Companiei Naţionale Croate de Căi Ferate http://www.hznet.hr, Autorităţii Portuare Croate http://www.portauthority.hr şi a Agenţiei Croate de Aviaţie Civilă http://www.ccaa.hr.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load