Eduard Harunjen, despre cum se simte cînd i se cere demisia

Eduard Harunjen, despre cum se simte cînd i se cere demisia

Eduard Harunjen, actualul procuror general, spune că se simte important atunci cînd din partea societății și politicului i se cere să-și dea demisia.


Procurorul a declarat la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8 că își dă seama că actualmente este un măr al discordiei.


Întrebat cum se simte cînd i se cere demisia, Eduard Harunjen spune că se simte foarte important. „Mă simt un om important care stau ca un măr al doscordiei în tot ceea ce înseamnă politică și organizarea politică în țară. Îmi dau bine seama despre pericolele și disgrațiile care apar în interiorul acestei coaliții. Îmi dau seama că sînt un măr al discordiei și acest lucru mă face și mai conving de faptul că instituția nu trebuie să participe la jocurile politice”, a declarat procurorul.


„Sînt foarte curios să ajung la acea etapă cînd voi fi demis și aceasta va duce la o schimbare de situație și ne va întoarce la situația de acum trei ani, la poziția inițială, pentru că așa se întîmplă într-un proces judiciar cînd este înlăturat un fapt juridic care a generat multiple mișcări juridice – situația se întoarce stare inițială”, a declarat Eduard Harunjen.


Potrivit lui, aceasta va însemna că se va reveni la situația din anul 2016, se vor anula toate actele procurorului general, ale șefilor anticorupție, se anulează toate actele adjuncților ceea ce înseamnă sute și mii de dosare.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load