Cu ce recomandări vin polițiștii de Ziua Vinului

Cu ce recomandări vin polițiștii de Ziua Vinului

Polițiștii și carabinierii sînt la datorie de Ziua Vinului. Aceștia vor asigura ordinea publică și vor urmări ca evenimentele să se desfășoare fără incidente.


În acest context, oamenii legii solicită tuturor participanţilor la trafic să manifeste prudenţă și atenţie pe drumurile publice și îi atenționează că traficul de pe bd. Ștefan Cel Mare și Sfînt, în perimetrul străzilor Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și A. Pușkin, rămîne sistat pînă în dimineața zilei de 7 octombrie. La fel, șoferii sînt îndemnați să parcheze automobilele în locurile special amenajate pentru a evita formarea ambuteiajelor.


Cei care vor petrece Ziua Vinului în PMAN sînt rugați să respecte legislația și să se conformeze indicațiilor polițiștilor. Aceștia mai sînt îndemnați să se comporte adecvat, să evite apariția în stare de ebrietate în locurile publice și în zonele de agrement, să nu provoace altercații și să își supravegheze copiii.


La fel, moldovenii sînt sfătuiți să aibă grijă de bunurile personale, să acorde primul ajutor medical oamenilor din jur în caz de necesitate, să nu consume alcool în exces și să nu urce la volan dacă au servit băuturi alcoolice.


În caz de necesitate, cetățenii pot solicita ajutorul polițiștilor din teren sau apela Serviciul unic de urgență 112.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load