COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cod Galben de vreme instabilă în toată ţara

Cod Galben de vreme instabilă în toată ţara

În legătură cu deplasarea unei mase de aer rece de origine arctică, caracterul vremii pe teritoriul țării se va schimba în perioada 22 -25 martie 2020.

Prin urmare, meteorologii prognozează că în acest interval de timp vor cădea precipitații sub formă de ploaie și lapoviță, iar pe drumuri se va forma ghețuș. Temperatura medie a aerului va scădea cu 5-10 grade Celsius, transmite NOI.md cu referire la unimedia.info.

Pentru astăzi, 23 martie, se prevăd intensificări ale vîntului nord-estiс în rafale de pînă la 15-18 m/s.


La nord temperaturile vor mai joase. Astfel, la Briceni și la Edineț pe parcursul zilei vor cădea precipitații sub formă de lapoviță. Termometrele vor indica +2 grade ziua, pe cînd noaptea temperaturile vor coborî pînă la -5 grade Celsius.

La Bălți și la Soroca, la fel, se așteaptă lapoviță. Temperaturile vor oscila între +3 grade Celsius ziua și -4 noaptea.

La Orhei și la Nisporeni, cerul va fi noros, fără precipitații. Maxima termică va fi de +4 grade ziua, minima va fi de -2 grade Celsius.

În capitală se așteaptă +5 grade pe parcursul zilei, iar noaptea, temperatura va coborî pînă la -1 grad. Cerul va fi noros, ia vîntul nord-estic va prezenta intensificări în rafale de pînă la 15-20 m/s.

În sudul țării temperaturile pe timp de noapte nu vor trece pragul de 0 grade. Prin urmare, în Găgăuzia temperaturile vor fi ziua de +7 grade Celsius, iar noaptea vor coborî pînă la 0 grade. Cerul se va menține noros pe tot parcursul zilei, fără precipitații.

La Ștefan Vodă și Leova nu vor fi diferențe semnificative, meteorologii prognozează la fel, +6 grade Celsius pe parcursul zilei și -1 grade - noaptea.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load