Ce program de lucru vor avea astăzi băncile din țară

Ce program de lucru vor avea astăzi băncile din țară

Mai multe instituții bancare din țară și-au anunțat programul de lucru pentru astăzi, 13 aprilie, declarată de Guvern zi lucrătoare.


Astfel, băncile au anunțat următoarele programe de lucru:


Moldova Agroindbank - Astăzi toate subdiviziunile băncii vor activa conform programului de lucru prevăzut pentru zilele lucrătoare. Cetățenii se pot adresa în orice sucursală sau agenţie a băncii, pentru a beneficia de întreg spectrul de servicii. 


Moldindconbank - Subdiviziunile băncii Moldindconbank vor activa astăzi în baza programului obișnuit de lucru. Pentru achitarea facturilor, serviciilor şi efectuarea transferurilor pe un alt card, banca recomandă utilizarea sistemelor de deservire la distanţă: Web banking şi Mobile Banking.


Victoriabank a anunțat că pentru unitățile băncii, ziua de sîmbătă, 13 aprilie, este considerată zi nelucrătoare. Totodată, unitățile care au regim de lucru sîmbăta vor activa conform graficului de muncă obișnuit.


Mobiasbancă - Banca a anunțat că ziua de 13 aprilie este zi lucrătoare pentru unitățile băncii, dar cu program de muncă redus cu o oră.


Energbank - Și Energbank a anunțat că ziua de 13 aprilie este zi lucrătoare cu un program redus cu 1 oră.


FinCombank - Pentru sucursalelor băncii Finconbank ziua de astăzi este zi lucrătoare.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load