TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ce pericol ascunde betonul în formă de cruce de la Ciocana

Ce pericol ascunde betonul în formă de cruce de la Ciocana

Tonsonul de drum de pe strada Podul Înalt, sectorul Ciocana unde este o bucată de beton este de fapt un pericol pentru pietoni și transport.

Anunțul a fost făcut de către Primăria Capitalei, transmite Noi.md.

Tronsonul din preajma depozitului avariat (strada Uzinelor, 9), a fost blocat în rezultatul incendiului produs în anul 2016.


Responsabilii din cadrul autorităţilor municipale spun că anunțat Inspectoratul de poliție Ciocana pentru identificarea şi atragerea la răspundere a persoanelor care au deblocat intenționat accesul din vecinătatea edificiului respectiv, punînd în pericol securitatea pietonilor și a unităților de transport care traversează zona.

„Totodată, pentru a evita posibilele incidente, serviciile municipale au blocat temporar o porţiune din strada Podul Înalt, în perimetrul str. Otovasca - str. Uzinelor, iar circulaţia rutieră în zonă a fost redirecționată. Anterior Pretura sectorului Ciocana a cerut în repetate rînduri agentului economic privat, să efectueze expertiza tehnică a clădirii în vederea exploatării ulterioare. Acesta din urmă s-a eschivat, argumentînd că procedura este una costisitoare și nu dispune de surse financiare”, este precizarea făcută de Primăria Chișinău.

Pînă la identificarea soluțiilor de securizare a zonei, accesul pe tronsonul de drum va fi restricționat.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load