Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4024

Ce pericol ascunde betonul în formă de cruce de la Ciocana

20 ian. 2020,, 17:00   Societate
4399 0

Tonsonul de drum de pe strada Podul Înalt, sectorul Ciocana unde este o bucată de beton este de fapt un pericol pentru pietoni și transport.

Anunțul a fost făcut de către Primăria Capitalei, transmite Noi.md.

Tronsonul din preajma depozitului avariat (strada Uzinelor, 9), a fost blocat în rezultatul incendiului produs în anul 2016.

Responsabilii din cadrul autorităţilor municipale spun că anunțat Inspectoratul de poliție Ciocana pentru identificarea şi atragerea la răspundere a persoanelor care au deblocat intenționat accesul din vecinătatea edificiului respectiv, punînd în pericol securitatea pietonilor și a unităților de transport care traversează zona.

„Totodată, pentru a evita posibilele incidente, serviciile municipale au blocat temporar o porţiune din strada Podul Înalt, în perimetrul str. Otovasca - str. Uzinelor, iar circulaţia rutieră în zonă a fost redirecționată. Anterior Pretura sectorului Ciocana a cerut în repetate rînduri agentului economic privat, să efectueze expertiza tehnică a clădirii în vederea exploatării ulterioare. Acesta din urmă s-a eschivat, argumentînd că procedura este una costisitoare și nu dispune de surse financiare”, este precizarea făcută de Primăria Chișinău.


Pînă la identificarea soluțiilor de securizare a zonei, accesul pe tronsonul de drum va fi restricționat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?