Calea Ferată din Moldova, în vizorul lui Gaburici

Calea Ferată din Moldova, în vizorul lui Gaburici

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a participat ieri la ședința de lucru a administrației Î.S. „Calea Ferată din Moldova”, în cadrul căreia au fost abordate subiecte de rezonanță pentru viitorul CFM și dificultățile din procesul de activitate a întreprinderii.  

Responsabilii din domeniul feroviar au prezentat delegației ministeriale planul de acțiuni pe termen scurt și mediu în vederea revitalizării companiei, implementării reformelor și optimizării cheltuielilor, modernizării serviciilor, precum şi alte priorităţi, relatează NOI.md.    

În cadrul ședinței, oficialul i-a îndemnat pe șefii de direcții să instituie un dialog productiv atît cu agenții economici care beneficiază de serviciile Căii Ferate sau urmează să colaboreze cu CFM, cît și cu reprezentanții administrațiilor publice locale în vederea unei conlucrări eficiente și durabile.

Gaburici a dat asigurări că ministerul pe care îl conduce va sprijini reformele inițiate la magistrală, astfel încît compania să poată înregistra creșteri economice.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load