COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Avocatul lui Plahotniuc a comentat perchezițiile de la fostul sediu PDM

Avocatul lui Plahotniuc a comentat perchezițiile de la fostul sediu PDM

Astăzi, la fostul sediu al Partidului Democrat din Moldova, au loc mai multe percheziții, efectuate de catre reprezentanții SIS și PCCOCS.

Potrivit lui Lucian Rogac, avocatul lui Vlad Plahotniuc, perchezițiile au fost făcute în mod ilegal, doar în baza unei ordonanțe.

„Perchezițiile au fost făcute doar în baza unei ordonanțe, deși legea pevede clar că, în baza unei ordonanțe, pot fi făcute percheziții doar atunci cînd are loc un flagrant sau cînd acestea nu pot aștepta. În acest caz, este evident că nu poate fi vorba de un flagrant și nici de o urgență. Consider că aceste percheziții sînt abuzive, au fost realizate cu încălcarea normelor legale și sînt realizate la comanda politică a celor din conducerea statului”, precizează avocatul lui Plahotniuc.


Amintim că la primele ore ale dimineții PCCOCS a descins la fostul sediul al PDM de pe strada Armenească. „Acțiunile procesuale au loc în cadrul investigațiilor pe unul din dosarele vizînd frauda bancară”, informa dimineață procurorul în cadrul Procuraturii Generale Maria Vieru.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load