COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Au sărit cu parașuta de Ziua Victoriei: „Mulțumesc pentru cerul liniștit” (Foto/VIDEO)

Au sărit cu parașuta de Ziua Victoriei: „Mulțumesc pentru cerul liniștit” (Foto/VIDEO)

O acțiune inedită cu prilejul Zilei Victoriei, intitulată „Mulțumesc pentru cerul liniștit”, a avut loc astăzi la Chișinău. Mai mulți parașutiști au efectuat salturi deasupra Capitalei.

La cea de-a 75-a aniversare a Marii Victorii la Chișinău s-a desfășurat evenimentul "Mulțumesc pentru cerul liniștit" într-un format neobișnuit, transmite sputnik.md.

La acțiune au participat parașutiști care au efectuat salturi deasupra Chișinăului, ținînd în mînă steagului Victoriei. Evenimentul a fost organizat pe Stadionul „Dinamo” din Capitală, în semn de mulțumire pentru Pacea reinstaurată datorită veteranilor.


Igor Tuleanțev, care a organizat evenimentul, a remarcat că în acest an, în legătură cu riscul răspîndirii coronavirusului, multe manifestații din țara noastră și din întreaga lume au fost anulate, inclusiv cele legate de Ziua Victoriei.

„Dar nu putea trece această zi fără cinstirea eroilor Marelui Război pentru Apărarea Patriei. Asta ar fi fost o blasfemie. Așa consideră oamenii cărora le pasă”, a menționat Tuleanțev.

Cei mai curajoși cetățeni au putut urca în avion și au putut admira de la înălțime împrejurările.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load