COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Au plecat în vizită la un prieten, dar s-au întors cu cătușe. Isprava a doi chișinăuieni

Au plecat în vizită la un prieten, dar s-au întors cu cătușe. Isprava a doi chișinăuieni

Doi bărbați cu vîrstele 32 de ani și 33 ani locuitori a capitalei, au fost reținuți pentru că au agresat și jefuit un bărbat.

Suspecții, pe data de 21 iunie, au mers în ospeție la victimă, un bărbat în vîrstă de 33 de ani, unde în urma consumului de alcool între ei s-a iscat un conflict de la o datorie mai veche. Aceștia au bătut proprietarul locuinței și i-au sustras bani în sumă de 500 lei și telefon mobil, după care au părăsit locul comiterii infracțiunii. Prejudiciul cauzat proprietarului constituie 4380 lei.

În urma măsurilor speciale de investigație, indivizii au fost localizați și reținuți. Aceștia au fost escortați la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor.


Ulterior, bărbații și-au recunoscut vinovăția în comiterea infracțiunii. Este de menționat că indivizii nu sînt la prima abatere, anterior fiind judecați pentru infracțiuni analogice și jaf.

Actualmente bărbații sînt cerectați penal pentru jaf, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load