A fost creată o pagină unde fiecare poate povesti despre Viorel Mardare

A fost creată o pagină unde fiecare poate povesti despre Viorel Mardare

Viorel Mardare a plecat printre îngeri, însă creația lui, glumele și mesajele pline de înțelepciune au rămas aici cu noi.


Prietenii, colegii și familia au petrecut clipe frumoase împreună cu regizorul, iar pentru a le păstra vii, pe Facebook a fost creată o pagină, unde fiecare poate publica tot ceea ce amintește de Viorel.


„Să ne amintim împreună… Dacă ai o fotografie, un video cu Viorel, dacă îți amintești o poezie, un cîntec, un film, un spot, un banc, o pictură care îi plăcea tare lui… să ne inspirăm împreună”, transmite sora regizorului pe pagina „Viorel Posmotrem”.


Aceasta a făcut și prima postare, unde a publicat o fotografie de cînd era regizorul mic, împărtășind astfel amintiri din copilăria lor, „din verile la bunei”, povestind despre timpul petrecut împreună și despre cît de special era el.Viorel Mardare a decedat în dimineața zilei de 9 martie, la ora 07:15, după mai multe luni de luptă grea cu o formă agresivă de cancer, care i-a fost diagnosticată în august 2018. Regizorul avea doar 37 de ani.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load