X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Țîrdea a spus cine și de ce „îl atacă” pe Dodon

24 oct. 2019,, 11:00   Politică
3764 4

Deputatul Partidului Socialiștilor, politologul Bogdan Țîrdea a spus cine și de ce „îl atacă” acum pe președintele Moldovei, liderul informal al PSRM, Igor Dodon, transmite Noi.md.

„În contextul unor noi acuzații inadecvate din partea unor concurenți politici împotriva președintelui Igor Dodon, consider că este necesar să afirm următoarele:

1. I. Dodon este atacat pentru că el are cel mai mare rating din țară. Logica este simplă: denigrînd pe cel mai puternic - ai șansa să-ți ridici ratingul!

2. Pe I. Dodon se răzbună pentru că a înlăturat de la putere regimul criminal al lui Plahotniuc, prin numirea guvernului Sandu/Nestase cu prețul unor cedări mari din partea PSRM.

Da, el a riscat cu funcția sa, libertatea și securitatea familiei sale. Însă aceasta și este esența: politicienii se gîndesc la alegeri, iar liderii se gîndesc la țară. De aceea, lacheii lui Plahotniuc nu-i va ierta niciodată acest lucru!


3. I. Dodon este lovit în spate de cei care sînt nemulțumiți de relațiile sale calde cu Rusia și personal de VVP, datorită căreia Dodon a rezolvat problemele pe care ei le-au creat.

Inclusiv privind reducerile la gaz, amnistii pentru aproximativ 100.000 de muncitori emigranți moldoveni, deschiderea piețelor pentru 400 de întreprinderi moldovenești, exportarea produselor noastre agricole în Rusia fără plăți vamale timp de 1 an etc.

Știu că multora nu le place acest lucru. Mai ales lui Plahotniuc, Reniță și tovarășii lor. Dar poporul a apreciat aceasta. Iar voința poporului este voia lui Dumnezeu”, a scris Bogdan Țîrdea pe o rețea de socializare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?