COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Opinie: Chicu este unicul prim-ministru care a manifestat curaj și voință

Opinie: Chicu este unicul prim-ministru care a manifestat curaj și voință

Deputatul PSRM, Bogdan Țîrdea, l-a susținut pe Ion Chicu, care ieri i-a răspuns dur unui europarlamentar român, scrie aif.md

”Prim-ministrului Ion Chicu - stimă și respect. Unicul prim-ministru din ultimii 10 ani, care a manifestat curaj și voință față de curatorii externi, a menționat Țîrdea.

Anterior, Ion Chicu i-a răspuns dus europarlamentarului roman, Siegfried Mureșan, care a criticat guvernul de la Chișinău, acuzîndu-l că nu s-a descurcat cu pandemia.

„Stau și mă uit eu la băiețașii ăștia români oploșiți prin structurile europene, care vin cu „patronajul” peste noi. Ratați, nimic în viață și în țară realizat, numai de „adus mingi" sînt buni. Ce-ai făcut, june, în țara ta, că geme de cea mai mare corupție din Europa? Ai numai în județul Suceava jumate din numărul de bolnavi COVID-19 înregistrați în toată țara mea. Și medici, cam tot atîți. Județele moldovenești au 40% din decedați din total pe România. Și de două ori mai mulți decedați moldoveni în dreapta Prutului, decît în stînga, deși numărul populației este egal. Atacurile concertate ale unor personaje, cu pretenții de avocați ai Moldovei, pot să-i impresioneze doar pe patronii lor. Pe mine - deloc”, i-a răspuns Chicu.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load