Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Igor Dodon a adresat un mesaj cetățenilor țării

8 iun. 2019,, 11:45   Politică
2549 0

Igor Dodon anunță că nu va dizolva astăzi Parlamentul și că așteaptă rezultatele negocierilor dintre PSRM și blocul ACUM. Șeful statului afăcut apel către cetățeni, de a nu se lăsa provocați.

„Eu vă rog: stați acasă! Nu vă dați la provpcări!Știu că încearcă să vă impună să ieșiți în Piață. În rîndurile voastre vor fi provocatori care vor să destabilizeze situația. Noi știm cum s-au pregătit pe parcursul ultimilor săptămîni. Știm cine sînt așa-numiții sportivi, știm cum i-au adus. Chiar dacă nu avem toate atribuțiile, noi avem informații detaliate. Dragi concetățeni, atăzi, mîine nu ieșiți în stradă, nu ieșiți la proteste, nu blocați Parlamentul, nu blocați Guvernul! Miza este să vă impună. O să infiltreze cîteva sute de provocatori. Un mesaj separat către organele de ordine, în primul rînd poliția: domnilor ofițeri, știm că ați primit indicații să nu vă implicați în caz de provocări. În calitate de comandandat al forțelor armate vă cer să nu admiteți provocările. Situația de azi și mîine nu va mai fi ca ieri și alaltăieri. S-a trecut liniile roșii și chiar regret acest lucru.

N-am scos familia din țară, deși vin o mulțime de mesaje. Vă rog, respectați legislația.
sîntem foarte aproape de o explozie a situației. Stați acasă cu copii. Eu discut cu partenerii externi și discut cu fracțiunile”, a declarat Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?