Greceanîi, în discuții cu cei 17 ambasadori UE acreditați la Chișinău

Greceanîi, în discuții cu cei 17 ambasadori UE acreditați la Chișinău

Poziția Uniunii Europene de susținere a majorității parlamentare și a noului Guvern al Republicii Moldova a fost reiterată în cadrul unei întrevederi a Președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, cu 17 ambasadori ai statelor membre ale UE, acreditați la Chișinău.


Spicherul a exprimat gratitudine ambasadorilor europeni pentru buna atitudine față de Republica Moldova și pentru încrederea acordată noului Guvern al Republicii Moldova. 


"Prezența dumneavoastră la ședința din 8 iunie a însemnat foarte mult pentru formarea majorității parlamentare și învestirea noului Guvern", a specificat spicherul.


Zinaida Greceanîi a mai menționat că majoritatea parlamentară își dorește și pe viitor o colaborare strînsă cu partenerii europeni și a dat asigurări că Acordul de Asociere UE – Republica Moldova va fi în continuare implementat.


La rîndul său, șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko a menționat importanța asigurării unui dialog constructiv între forțele politice moldovenești”, a subliniat Ambasadorul Peter Michalko.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load