TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ce spune Terguță despre candidatura sa la alegerile din Nisporeni

Ce spune Terguță despre candidatura sa la alegerile din Nisporeni

Deși reprezentanții din teritoriu ai Partidelor Platforma DA și Acțiune și Solidaritate (PAS) au anunțat că susțin candidatura lui Ion Terguță pentru alegerile de pe circumscripția nr. 17, Nisporeni, potențialul candidat zice că, deocamdată, nu a fost luată o decizie.

„Este o procedură internă în partid, iar organizațiile de la Nisporeni ale PAS și DA au luat ieri o decizie pe care au făcut-o publică, dar o decizie definitivă va fi luată de către consiliile politice ale partidelor Platforma Da și PAS, după care vor fi făcute publice sau cel puțin puteți să întrebați liderii Maia sandu și Andrei Năstase cînd va fi luată o decizie”, a declarat Ion Terguță.


Ion Terguță afirmă că ar putea exista și alte candidaturi pentru aceste alegeri și ne îndeamnă să așteptăm decizia finală a conducerii Blocului ACUM.

În circumscripția Nisporeni se vor organiza din nou alegeri, după ce Vlad Plahotniuc și-a depus mandatul de deputat.

La alegerile din 24 februarie, Terguță a fost principalul contracandidat al lui Plahotniuc. Acesta s-a clasat pe locul doi. Totuși, diferența dintre rezultatele celor doi a fost destul de mare: Vlad Plahotniuc a acumulat 72,36%, iar Ion Terguță – 18,6%.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load