COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Adevăratul motiv al depunerii moțiunii de cenzură împotriva Guvernului

Adevăratul motiv al depunerii moțiunii de cenzură împotriva Guvernului

Rezilierea contractului de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău este adevăratul motiv pentru care grupările Candu și Șor, ajutați de PPDA și PAS, doresc debarcarea Guvernului Chicu. De această părere este jurnalistul român Victor Nichituș, într-un articol publicat pe blogul său.

“Depunerea moțiunii de cenzură a urmat după anunțul de reziliere a contractului pentru întoarcerea Aeroportului Internațional Chișinău în gestiunea statului. Vicepreședintele PAS, Olesea Stamate fost ministru al Justiției în Guvernul Sandu, a criticat acest anunț al premierului Chicu și a luat public apărarea companiei care gestionează Aeroportul Chișinău, una apropiată lui Șor. Miza căderii guvernului Chicu este legată și de rezilierea contractului de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău”, scrie Victor Nichituș.

În opinia jurnalistului citat, în următoarele zile ne putem aștepta la noi tentative de cumpărare a unor deputați, pentru formarea unei majorități capabile să demită Guvernul Chicu.


“Din momentul participării PAS la procesul politic de depunere al moțiunii de cenzură putem presupune că vor apare noi încercări de corupere politică și tentative, reușite sau nu, de traseism politic în rîndul deputaților”, conchide Nichituș.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load