Silvia Radu: Chișinăul este un cîmp de mine care pot exploda oricînd

Silvia Radu: Chișinăul este un cîmp de mine care pot exploda oricînd

Orașul Chișinău este un cîmp cu mine care pot să explodeze în orice moment, susține primarul general interimar al capitalei, Silvia Radu, citată de NOI.md.

Opinia a fost expusă în cadrul ședinței săptămînale de astăzi a serviciilor Primăriei.

Potrivit primarului capitalei, zi de zi apar probleme ce sînt ca bomba cu ceas, fapt ce dă dovadă de o proastă gestiune a orașului.

„Ceva nu merge bine... Mi s-a creat impresia că Municipiul Chișinău este ca un cîmp de mine care pot să explodeze în orice minut, iar aceste explozii sînt împotriva locuitorilor din Chișinău”, a remarcat Silvia Radu.

Drept exemplu, aceasta a adus Liceul„”Mihai Eminescu” din capitală, unde licitația pentru reparația lui a fost făcută cu grave încălcări, iar pînă în prezent acesta așa și nu a mai fost reparat, asta în timp ce CMC a alocat banii încă în luna august. Totodată, a fost readusă în centrul atenției serviciilor Primăriei și problema de la Grădinița 157 din capitală, unde, recent, copiilor le-a fost servită mîncarre cu viermi.

„Reprogramați-vă, resetați-vă, începeți să lucrați! Foarte multe direcții activează pe sistem satelit. Ei încearcă să colaboreze doar cînd sînt plătiți din bugetul municipalității, dar nu uitați că trebuie mai mult să lucrăm în interesul locuitorilor. Avem nevoie de o piramidă bine structurată care să lucreze ca un tot întreg. Să nu ne ascundem după legislație, dar să lucrăm împreună pentru locuitorii capitalei”, a punctat primarul interimar.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load