Sheriff a mai obținut un punct în Liga Europa

Sheriff a mai obținut un punct în Liga Europa

 Echipa Sheriff Tiraspol a încheiat ieri, pe teren propriu, nedecis (0-0), meciul cu FC Copenhagen (Danemarca) și a obținut încă un punct în grupa F a Ligii Europa la fotbal, relatează MOLDPRES.

Oaspeții au atacat mai mult decît gazdele și au fost mai periculoase la poarta apărată de Miculic, dar defensiva Sheriff-ului a acționat prompt, reducînd la minimum șansele de a marca. ”Am jucat mult mai organizat și mai disciplinat decît în partidele precedente. În meciul retur, la sigur, vom aborda o altă tactică de joc”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Sheriff, Roberto Bordin.

Gazdele au evoluat în următoarea componență: Miculic, Racu, Jairo, Cristiano, Anton (De Noer, 63), Mugosa (Damașcan, 70), Brezovec (Badibanga, 81), Kulusic, Kendîș, Susic și Posmac.

În celălalt meci din grupă Lokomotiv Moscova (Rusia) a învins FC Fastov Zlin (Cehia) cu scorul 3-0 și cu 4 puncte acumulate conduce clasamentul seriei. Sheriff și FC Copenhagen totalizează cîte 2 puncte. FC  Fastov Zlin a adunat un punct.

În primul meci jucat Sheriff a încheiat la egalitate (0-0) meciul jucat în deplasare cu FC Fastov Zlin.

Programul competițional al echipei moldovene în continuare este următorul: 19 octombrie, Sheriff - Lokomotiv Moscova; 2 noiembrie, Lokomotiv - Sheriff; 23 noiembrie, Sheriff - FC Fastov Zlin; 7 decembrie, FC Copenhagen - Sheriff. 

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load