Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Sheriff Tiraspol, mesaj pentru „tricolori”: „Noi am putut să învingem Real Madrid, și voi veți putea învinge Cehia”

20 noi. 2023,, 21:39   Sport
2030 0

Sheriff Tiraspol a venit cu un mesaj de susținere pentru echipa națională de fotbal, înainte de meciul decisiv din această seară, cu Cehia. „Credem în succesul și victoria care vor trimite Moldova în Campionatul European” – au transmis jucătorii de la Tiraspol și fanii lor, colegilor din națională, notează Noi.md cu referire la newsmaker.

„Ați făcut o treabă fantastică și meritați să jucați împotriva celor mai puternice echipe de pe continent. (…) Nimic nu este imposibil în această viață. Noi am putut să învingem Real Madrid, și voi veți putea învinge Cehia. Tot staff-ul și fanii FC Sheriff alături de naționala Moldovei. Suntem unul întreg și victoria va fi a noastră”, se arată în mesajul publicat de FC Sheriff înainte de meciul istoric din Cehia.

Menționăm că cel mai important meci din istoria fotbalului moldovenesc, Cehia – Moldova, se joacă astăzi, 20 noiembrie, de la ora 21:45. În premieră, echipa națională a Moldovei are șanse de calificare la un turneu final al Campionatului European.

Pentru a intra în istorie, echipa țării trebuie să învingă astăzi în „finala” preliminariilor pentru EURO 2024 reprezentativa Cehiei la ea acasă. Partida se va disputa pe stadionul Andruv din Olomouc. Meciul va putea fi urmărit în direct postul public de televiziune.

Amintim că meciul disputat între naționala Moldovei și cea a Albaniei, din cadrul calificărilor pentru Campionatul European 2024, s-a încheiat cu scor egal – 1:1. Partida a fost disputată, în seara zilei de 17 noiembrie, pe stadionul Zimbru din Chișinău. După meci, Moldova s-a clasat pe locul patru în Grupa E de calificare, cu 10 puncte.


Țara vecină, România, va merge la EURO 2024, după victoria 2-1 cu Israel, din 18 noiembrie.

7
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?