Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

O femeie nu i-a permis fiului să meargă la școală. Ce pedeapsă a primit

16 iun. 2023,, 14:00   Transnistria
2991 0

O femeie din Bender a fost decăzută de drepturile de a fi părinte după ce copilul ei nu a frecventat primii 2 ani de școală.

Potrivit așa-zisei Procuraturi Generale din Transnistria, în următoarele 6 luni, copilul de 9 ani va locui și va învăța într-un internat din Bender, transmite Noi.md cu referire la Știri.md.

Băiatul nu a frecventat primii doi ani de școală. Mama acestuia a declarat că copilul nu a fost la școală din mai multe motive precum că băiatul fie era bolnav, fie nu dorea să se trezească dimineața și pentru că îi era frică de siguranță copilului.

Așa-zisele autorități din Bender au discutat de mai multe ori cu mama băiatului și i-a propus femeii ajutor pentru ca acesta să meargă la școală, însă ea a refuzat de fiecare dată.

În acest sens, organele de tutelă au depus o cerere la Procuratura din Bender pentru ca mama băiatului să fie decăzută din drepturile de a fi părinte.


Astfel, în urma ședințelor de judecată, femeia a fost decăzută din drepturile de a fi părinte pentru următoarele 6 luni.

2
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?