X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

O nouă gaură imensă a apărut pe o stradă din Capitală

11 iul. 2018,, 18:00   Capitala
1518 0

O gaură imensă de pe strada Gheorghe Coșbuc din Capitală pune viaţa oamenilor în pericol.

Este vorba despre o scurgere care a rămas descoperită. Oamenii care locuiesc în apropiere spun că puţul stă neacoperit de ceva încă din luna februarie. Responsabilii de la Exdrupo spun că au aflat de la noi despre această problemă şi că mîine şanţul va fi acoperit.

Şoferii spun că îşi deteriorează cauciucurile şi jantele, asta pentru că se feresc de groapă şi ating bordura.

Aşa cum la mai puţin de un metru depărtare se află şi o trecere de pietoni, oamenii care locuiesc în preajmă se plîng că odată cu înserarea aceasta devine pericol mai ales pentru copii.

Reprezentanţii întreprinderii Exdrupo spun că nu au întreprins măsuri pentru că nimeni nu a sesizat despre această problemă. Dar, promit să remedieze problema.

"Acolo lipseşte un receptor de captare a apei fluviale. Mîine după masă o să fie instalat înapoi", a spus Sergiu Tomiţă, şef şantier "Exdrupo".

Totodată el a menţionat că muncitorii continuă să lucreze. Astăzi i-am găsit în timp ce plombau găurile de pe strada Cetatea Albă din sectorul Ciocana al Capitalei.

"Se lucrează şi pe Schinoasa, pe bulevardul Bogdan Voievod 6/4, pe Dosoftei şi Zadnipru 16/2. Avem circa cinci mii de metri pătraţi de porţiuni deteriorate. Practic 80 la sută le-am lichidat. Urmează în următoarele zile să le finisăm pe toate", a spus Sergiu Tomiţă, şef şantier "Exdrupo".

Reprezentanţii Exdrupo au îndemnat oamenii să îi anunţe atunci cînd observă găuri în asfalt sau probleme similare.




0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?