Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4055

Skoda Superb, cel mai popular model al cehilor pe piața din Moldova

13 mai. 2019,, 12:00   Ştiri Auto
3518 0

După ce a publicat zilele trecute prima schiță oficială cu viitorul Superb facelift, producătorul ceh Skoda ne oferă acum încă un detaliu important cu privire la viitorul model!

Mai exact, Skoda a ținut în mare secret că modelul Superb facelift va fi prezentat pe 23 mai, în cadrul unui eveniment special dedicat Campionatului Mondial de hochei pe gheață. Skoda este sponsorul principal al acestui eveniment sportiv încă din anul 1992, iar Superb facelift va fi prezentat în ziua sferturilor de finală ale competiției de la Bratislava.

Pînă acum, știm că Superb facelift va avea o versiune PHEV (plug-in hybrid), sistem preluat de pe Volkswagen Passat GTE și care oferă 218 cai putere, cu o autonomie de cel mult 70 de kilometri. Skoda ne-a mai anunțat că Superb va avea numele mărcii inscripționat pe spate în locul clasicului logo, după ce Scala fusese primul model care a beneficiat de acest tratament.

A treia generație Skoda Superb a fost lansată în anul 2015, iar doi ani mai tîrziu a depășit borna de un milion de unități produse. La fel, Superb este cel mai popular model al constructorului ceh pe piața de la noi din țară!

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?