X 
Jocurile Olimpice stiri: 118
Transnistria stiri: 1410

Noul Škoda Superb: mai mult spațiu și confort, șase eficiente sisteme de propulsie și sisteme de siguranță inovatoare

3 noi. 2023,, 14:11   Ştiri Auto
2623 0

A patra generație a lui Škoda Superb se bazează pe punctele forte ale predecesorului său, oferind un design și mai sofisticat, mai mult spațiu și confort și tehnologie de ultimă oră.

Cu noul Škoda Superb, clienții vor avea din nou de ales între o versiune Combi break și un hatchback.

O nouă structură de gamă cu șapte selecții de design oferă o mulțime de soluții durabile, cum ar fi textile realizate din materiale 100% durabile.În același timp, inovatoarele cadrane inteligente Škoda și un nou concept interior cu un ecran de infotainment de 13 inchi de sine stătător facilitează o utilizare și mai mare.

Interiorul are un aspect curat și spațios.


Škoda și-a optimizat încă o dată trenurile de propulsie pentru o eficiență și mai mare.

Există trei motoare pe benzină cu puteri cuprinse între 110 kW (150 CP) și 195 kW (265 CP) și două motoare diesel cu 110 kW (150 CP) și 142 kW (193 CP) din care să alegeți.În plus, portofoliul include un nou grup motopropulsor hibrid plug-in care este exclusiv pentru break Combi, precum și o versiune complet nouă mild-hybrid.Sistemele de asistență inovatoare, cum ar fi Turn Assist și Crossroad Assist își fac debutul în Superb.

„Superb este purtătorul standard al gamei ICE de la Škoda de mai bine de 20 de ani. În a patra generație, acesta va continua să fie, oferind un design și mai rafinat, sculptural, spațiu remarcabil și tehnologie de ultimă oră.optimizările și aerodinamica îmbunătățită contribuie la o eficiență și mai mare. Am reconstruit grupul motopropulsor hibrid plug-in de la zero și oferă acum o autonomie complet electrică de peste 100 de kilometri. Interiorul complet nou este și mai ergonomic și are o cantitate exemplară.de materiale sustenabile. Nu în ultimul rând, vom continua să oferim Superb ca un hatchback și o versiune Combi break, reflectând perfect focalizarea noastră către clienți.”

Klaus Zellmer, Președintele Consiliului de Administrație al Škoda Auto

3
0
1
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?