COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Сhirie auto în Chișinău ©

Сhirie auto în Chișinău

În zilele noastre, oamenii trebuie să fie foarte mobili pentru a ajunge la timp dintr-un capăt al orașului în celălalt. În Chișinău și în alte orașe ale Moldovei, cîștigă popularitate serviciul – chirie auto.

Acest lucru se datorează, în principal, faptului că viața noastră este atît de dinamică și este necesar să reușim să facem o mulțime de lucruri importante. Este imposibil să faceți acest lucru fără o mașină, deci decizia de a închiria o mașină pare foarte promițătoare.
Compania „EuroCar.MD” Vă oferă să vă rezolvați rapid problemele ce ţin de mobilitate. Toate mașinile pe care le oferim spre închiriere sînt în stare bună și sînt supuse în mod constant procedurilor necesare legate de diagnosticul tehnic.
Deseori, procesul de perfectare a actelor este un obstacol între companie și client, dar vă asigurăm că toate problemele ce ţin de „hîrtii” vor fi rezolvate în termen de 10 minute. După aceea, veți primi cheile mașinii pe care o veţi alege. Oferim clienților noștri un număr mare de opțiuni pentru mașini cu categorii de prețuri diferite. Fiecare dintre clienți va putea alege pentru sine o mașină „Business Class” elegantă și stilată, un SUV de lux sau un sedan ieftin și economic pentru deplasări zilnice la serviciu.
Pentru a închiria o mașină în Chișinău și Moldova, trebuie doar să lăsați o solicitare pe site-ul nostru sau pur şi simplu să formaţi numărul de contact. Spuneți specialistului mașina aleasă și timpul de utilizare planificat. Dacă vă este greu să alegeți, administratorii vă vor ajuta să alegeți o mașină de închiriat, ținînd cont de toate dorințele și bugetul disponibil. După întocmirea și semnarea contractului, puteți merge în siguranță pentru a vă întîlni cu prietenii, într-o călătorie de afaceri sau la lucru cu o mașină de lux nouă. Puteţi merge la odihnă împreună, cu o companie veselă şi numeroasă. În cazul oricăror situații neprevăzute, sîntem gata să răspundem la toate întrebările și să rezolvăm orice probleme. Echipa noastră este mereu „pe fir” și este gata să vă ajute.
Anii de experiență ai organizației noastre arată că oamenii sînt mulțumiți de cooperare, de condițiile propuse și închirierea unei mașini cu noi este foarte simplă. Așteptăm să le contactaţi și vom încerca să Vă realizăm toate dorinţele!

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load