Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4027

WhatsApp va primi avatare 3D asemănătoare iPhone-ului

24 oct. 2022,, 22:00   Ştiinţă şi IT
2521 0

Versiunea beta a WhatsApp a introdus avatare virtuale, astfel utilizatorii vor avea posibilitatea de a crea stickere cu o copie digitală a imaginii proprii. Despre aceasta scrie portalul WABetaInfo.

Judecînd după capturile de ecran publicate, vorbim despre un analog al Bitmoji pentru smartphone-uri iPhone. Utilizatorul va putea să-și creeze propriul avatar în meniul de setări, iar apoi messengerul va face automat un pachet de stickere din el pentru utilizare ulterioară. De asemenea, poate fi utilizat avatarul 3D ca imagine de profil.

Caracteristica a fost văzută în versiunea beta 2.22.23.9 pe Android și este disponibilă doar pentru unii testeri. Nu există încă date despre cînd va fi adăugat la versiunile oficiale ale messenger pentru sistemele de operare iOS și Android.

Anterior, Gazeta.Ru a informat că în versiunea beta a WhatsApp messenger pentru Android, numărul 2.22.23.12, a devenit posibilă crearea de sondaje în chat-urile personale. Se observă că sondajele sînt criptate, astfel că nici dezvoltatorii nu vor putea recunoaște utilizatorii care au ales unul sau altul răspuns. Inovația se află la etapa de testare beta.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?