X 
Arşiţa stiri: 178
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1412

Utilizatorii de WhatsApp primesc funcții noi

26 mai. 20:30   Externe
6011 0

WhatsApp aduce un val de inovații pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor de Android.

Printre cele mai recente funcții se numără previzualizarea mesajelor fixate în partea superioară. O actualizare prezentă în versiunea beta 2.24.11.12 a aplicației permite utilizatorilor să vizualizeze o miniatură a fișierului media atașat la mesajul fixat. Practic, se pot vizualiza mesajele fixate fără a fi nevoie de deschiderea conversației. Anterior, era nevoie de selectarea manuală a mesajul fixat pentru a vedea conținutul acestuia.

Printre acestea se numără posibilitatea de a crea evenimente direct în cadrul grupurilor. Inițial, posibilitatea fusese rezervată celor care aparțin unei comunități. Această actualizare este însoțită, de asemenea, de introducerea răspunsurilor la anunțurile de grup, transmite Noi.md cu referire la ziare.com.

Alte caracteristici testate în versiunea beta includ posibilitatea de a reacționa rapid la conținutul conversațiilor prin intermediul emoji.

Pe lîngă inovațiile menționate, WhatsApp a dezvăluit că lucrează la alte opțiuni pentru utilizatori care ar putea fi introduse în viitor. Printre acestea se numără gestionarea canalelor direct de pe dispozitivele conectate și stickere animate noi, menite să îmbogățească și mai mult conversațiile.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав