Transnistria stiri: 1417
Eurovision stiri: 504

Schimbări importante la aplicația Whatsapp

24 feb. 2023,, 20:00   Ştiinţă şi IT
3733 0

WhatsApp lansează modul imagine în imagine pentru apelurile video pe iOS. Funcția Picture-in-Picture, pe care WhatsApp a început să o testeze anul trecut, ar trebui să îți permită să deschizi alte aplicații în timpul apelurilor video fără întreruperi.

La fel ca modul imagine în imagine din aplicația FaceTime, WhatsApp va micșora fereastra apelului video și o va păstra deschisă deasupra oricărei aplicații la care treci. Acest lucru îți vă permite să participi la apel în timp ce citești dintr-un document, navighezi pe web sau poate chiar te joci.

Dacă vrei să accesezi o altă aplicație în timp ce ești în mijlocul unui apel video, trebuie să minimizezi apelul video prin glisarea în sus din partea de jos a ecranului, apoi mergi la aplicație dorită.

Poți obține acces la modul imagine în imagine în cea mai recentă actualizare WhatsApp pe iOS (versiunea 23.3.77), dar poate fi necesar să mai aștepți o vreme pentru a o utiliza. WhatsApp spune că va lansa funcția „în următoarele săptămâni” și același lucru este valabil și pentru câteva alte funcții incluse în actualizare.

Versiunea include posibilitatea de a adăuga subtitrări atunci când trimiți documente, asistență pentru descrieri mai lungi și subiecte pentru grupuri și introducerea de avatare personalizate pe care le poți folosi ca stickere și fotografii de profil. La începutul acestei luni, WhatsApp a lansat și noi funcții de stare care îți permit să îți împărtășești starea cu un public privat / limitat, să reacționezi la starea cuiva cu un emoji și multe altele. WhatsApp testează, de asemenea, o funcție care permite utilizatorilor de pe iOS să trimită 100 de fotografii sau documente dintr-o singură mișcare. Această funcție este disponibilă pentru deja utilizatorii de Android în cea mai recentă actualizare, 2.23.3.77.


Lansată la începutul anului 2009, WhatsApp era disponibilă inițial doar pentru utilizatorii iOS. Prima explozie ca număr de utilizatori a fost în 2010, când a devenit disponibilă și pentru Android. Avansând rapid, în 2012 WhatsApp avea deja 100 de milioane de utilizatori. Facebook (acum Meta) a realizat rapid potențialul WhatsApp și nu a întârziat achiziționarea platformei pentru 19 miliarde de dolari în 2014. La acea vreme, WhatsApp avea deja peste 450 de milioane de utilizatori activi lunar.

Cu peste 2,24 miliarde de utilizatori la nivel mondial în prezent, WhatsApp este cea mai folosită aplicație de mesagerie.

4
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?