TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dell planifică reducerea emisiilor de la calculatoarele sale

Corporația americană, care se ocupă cu producția tehnicii computerizate, a anunțat o creștere a numărului de dispozitive care nu vor dăuna mediului înconjurător. Către 2030, Dell intenționează să refolosească sau să recicleze un produs echivalent pentru fiecare dispozitiv.


Dell intenționează să treacă la energia regenerabilă și să folosească cît mai puține materiale dăunătoare. Aceștia au anunțat că pînă în 2030 intenționează să-și facă produsele mai eficiente din punct de vedere energetic și să reducă la jumătate emisiile apărute drept rezultat al activității sale.


„Credem că aceasta este o inițiativă foarte importantă pentru afaceri. Acesta este principalul lucru pe care-l așteaptă de la noi și clienții, și membrii echipei noastre”, a spus Christine Fraser, angajat Dell, pentru The Verge.
De asemenea, compania intenționează să-și extindă programul de reciclare a adeșeurilor. Dell se ocupă deja cu reciclarea tehnicii care este folosită la crearea dispozitivelor. Din 2008, au restaurat electronică în valoare de 2 miliarde de lire sterline. Potrivit Dell, ea reutilizează mai puțin de 10% din produsele sale, dar intenționează să crească acest număr pînă la 50%.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load