X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Turneu de minifotbal în memoria lui Dumitru Televca

18 iul. 2022,, 11:00   Sport
3009 0

Un turneu de minifotbal, consacrat memoriei ex-primarului Dumitru Televca, s-a desfășurat pe stadionul din comuna Ocniţa.

Competiția tradiţională a fost organizată de către Asociaţia Raională de Fotbal, ideea fiind susţinută de către fiii regretatului Dumitru Televca – Oleg și Mihai. Înainte de startul competiției, cei prezenți au mers la cimitir pentru a depune flori la mormîntul lui Dumitru Televca, cel care a fondat echipa de fotbal Ciugur din comuna Ocnița.

Prezent la eveniment, reprezentantul Federației Moldovenești de Fotbal, Dragoş Hîncu, a salutat ideea promovării fotbalului din regiune printr-un asemenea turneu de suflet.

La turneu au participat 6 echipe, care au fost repartizate în 2 grupe. În meciul final, trofeul principal și l-au adjudecat jurnaliştii sportivi de la Asociaţia Presei Sportive din Moldova APSM, care s-au impus cu scorul de 2:1 în fața celor de la Sărata Galbenă. „Bronzul” a fost cucerit de echipa Tincomerţ Grup, condusă de Sergiu Tintiuc, campion mondial la judo printre veterani.

Premianților tunerului de minifotbal le-au fost înmînate diplome, cupe și medalii. De asemenea, fiecăre echipă a primit cîte o minge din partea Federației Moldovenești de Fotbal. Reamintim că la 16 iulie 2022 s-au împlinit 16 ani de la ziua trecerii în nefiinţă a lui Dumitru Televca.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?