Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Tribune noi la Stadionul Central din Ungheni

28 mai. 2019,, 17:50   Sport
3053 0

Modernizarea Stadionului Central din Ungheni continuă. De această dată, cu implicarea membrilor Organizației Tinerilor Lideri și Antreprenori – JCI Ungheni.

Grație proiectului ”Mod sănătos de viață pentru ungheneni”, implementat de aceștia, la Stadionul Central vor fi instalate cinci tribune mobile cu peste 100 de locuri.

Proiectul, în valoare totală de peste 67 mii de lei, este susținut financiar de Fundația Comunitară Ungheni (FCU) cu aproape 30 de mii de lei. Restul banilor sînt din contribuția JCI, a autorităților locale și raionale, precum și a altor actori comunitari.

Tribunele vor fi amplasate lîngă terenul de mini-fotbal și cel multifuncțional.
”Împreună cu dumneavoastră, dar și cu alți actori comunitari, vom reuși să facem ca stadionul central din Ungheni să aibă un aspect modern. Ne bucurăm că proiectele care au început sînt susținute și au continuitate”, a declarat viceprimarul de Ungheni, Eduard Balan.

În același asentiment cu viceprimarul a fost și Svetlana Ciobanu, coordonatoarea Programului de Granturi Mci al Fundației Comunitare, care a subliniat: ”Anume durabilitatea proiectelor fac dovada unității persoanelor interesate de sănătatea cetățenilor și de colaborare cu actorii comunitari”.


Proiectul ”Mod sănătos de viață pentru ungheneni” presupune și o campanie de informare și promovare a sportului, competiții sportive pentru toate categoriile de vîrstă.

”Ne dorim să promovăm un mod sănătos de viață printre ungheneni, căci o societate prosperă este, în primul rînd, o societate sănătoasă”, a subliniat, la final, Ion Poia, coordonatorul proiectului.

De notat că acesta este primul proiect al JCI Ungheni, finanțat de FCU și unul dintre cele opt proiecte susținute financiar de Fundația Comunitară Ungheni în această ediție a Programului de Granturi Mici.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?