X 
Cutremure stiri: 508

Turneul de tenis de la Indian Wells a fost anulat

10 mar. 2020,, 03:30   Sport
2142 0

Sportul din întreaga lume e dat peste cap! Turneul de tenis de la Indian Wells a fost anulat din cauza COVID-19. Competiţia din Statele Unite ale Americii urma să se dispute în perioada 11- 22 martie.

Decizia a venit după ce oficialitățile din California au declarat stare de urgență în Coachella Valley, zona în care a fost confirmat un nou caz de îmbolnăvire cu acest virus, transmite NOI.md cu referire la publika.md.

Pentru această ediţie organizatorii au pus la bătaie premii în valoare de peste 17 milioane de dolari, o sumă mai mare decît cea din 2019, toate acestea deoarece interesul faţă de turneul din California a crescut. Majoritatea celor mai buni jucători ai lumii erau aşteptaţi la Indian Wells, de la sîrbul Novak Djokovic şi spaniolul Rafael Nadal, la americanca Serena Williams şi australianca Ashleigh Barty.

Simona Halep, cea mai bună tenismenă romînă a momentului, a declarat sîmbătă că na va participa la ediţia din acest an din cauza problemelor medicale.

În 2019, austriacul Dominik Thiem a cucerit trofeul în proba de simplu masculin. La feminin a triumfat canadianca de origine romînă Bianca Vanessa Andreescu.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав