X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

La un post TV din România a fost dezvăluit bugetul clubului Sheriff și salariile jucătorilor

2 oct. 2021,, 17:30   Sport
3908 0

Fără niciun jucător din Moldova pe teren, campioana Moldovei Sheriff Tiraspol a uimit lumea fotbalului. La prima apariție în grupele Ligii Campionilor, Sheriff Tiraspol a reușit ceea ce alte formații de tradiție nu au izbutit niciodată: să o răpună pe Real Madrid chiar pe "Santiago Bernabeu".

Diferența dintre salariile și cotele de piață ale jucătorilor celor două echipe este uriașă, însă elevii lui Iurie Vernidub au făcut meciul vieții și sunt lideri în grupa D, transmite moldfootball.com.

În această vară, clubul din Tiraspol a plătit doar 250 de mii de euro pe transferuri, pentru împrumutul portarului grec Georgios Athanasiadis de la AEK Atena. Per total, bugetul anual al campioanei Moldovei se ridică la 5 milioane de euro, sumă la îndemîna "granzilor" din Liga 1. Diferența este făcută de modul în care sunt cheltuiți banii.

"5 milioane de euro bugetul. Trei salarii de 250 de mii de euro pe an, iar celelalte salarii, între 7 și 15 mii de euro pe lună. Iar cei din Moldova, 1.000 de euro pe lună (rîde), - a dezvăluit fostul jucător al selecționatei României Ilie Dumitrescu, în cadrul emisiunii Euro Fotbal la postul DigiSport.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?