Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Adversarul lui Tyson din anii 1990 vrea o luptă de revanșă

4 dec. 2020,, 07:18   Sport
4461 0

Fostul boxer James Douglas vrea să iasă din nou în ring și să lupte împotriva fostului campion mondial Mike Tyson. El a vorbit despre acest lucru într-un interviu pentru USA Today.

Douglas, în vîrstă de 60 de ani, s-a gîndit la o luptă de revanșă după ce a văzut lupta între Tyson și un alt ex-campion Roy Jones. "Desigur, ar fi minunat să lupt din nou cu Mike. Eu sînt un luptător și mă simt destul de bine. Suficient pentru o nouă confruntare", - a declarat fostul adversar al lui Tyson, cu care s-a luptat încă în 1990, transmite lenta.ru.

Meciul expozițional cu participarea lui Tyson și a compatriotului său Roy Jones a avut loc pe 29 noiembrie și s-a încheiat la egalitate. Ambii pugiliști au rămas nemulțumiți de rezultatul confruntării. De asemenea, sportivii și-au exprimat dorința de a lupta din nou.

În februarie 1990, Douglas a provocat înfrîngerea neașteptată lui Tyson, învingînd campionul în knockout. Greul au cîștigat trei centuri, dar în următoarea luptă a cedat în fața lui Evander Holyfield.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?