Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Sheriff va lupta cu Partizan la Chișinău

8 feb. 2023,, 09:35   Sport
1864 0

Sheriff se așteaptă la o susținere cît mai mare a fanilor la meciul cu Partizan Belgrad din playoff-ul Ligii Conferințelor.

Tiraspolenii au anunțat prețul biletelor care variază între 50 și 1200 de lei în funcție de sector. Duelul este programat pe 16 februarie pe stadionul Zimbru din capitală, notează tv8.

Sheriff Tiraspol se pregătește de duelul cu Partizan Belgrad din Liga Conferințelor într-un cantonament în Turcia și pînă acum a disputat două meciuri amicale.

Echipa pregătită de Roberto Bordin a învins pe Olimpik din Uzbekistan, scor 2-1 și a remizat la finalul săptămînii trecute cu liderul campionatului din Danemarca, Nordsjaelland, scor 1-1.

„Viespile” vor mai disputa un meci de verificare miercuri în compania ucrainenilor de la Krîvbas. Va fi ultimul amical înainte de confruntarea cu sîrbii de la Partizan, iar tiraspolenii au anunțat pe site-ul oficial că s-au pus deja în vînzare bilete, prețul cărora începe de la 50 de lei și pot fi procurate pe site-ul tickets.fmf.md.


Sheriff - Partizan va avea loc pe 16 februarie pe stadionul Zimbru în prima manșă a playoff-ului Ligii Conferințelor, iar returul va avea loc în deplasare pe 23 februarie.

Cele două echipe s-au mai întîlnit în anul 2005 în preliminariile Ligii Campionilor, cînd sîrbii s-au impus în ambele manșe cu același scor de 1-0.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?