X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Sheriff Tiraspol se poate lăuda cu noi achiziții

26 iun. 2023,, 17:13   Sport
2057 0

Sheriff Tiraspol se pregătește intens pentru o nouă aventură în cupele europene! Campioana Republicii Moldova a tranferat cinci fotbaliști, printre care doar unul moldovean. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului tiraspolean.

Așadar, Sheriff și-a întărit defensiva cu elenul Konstantinos Apostolakis. Fundașul de 24 de ani este discipolul clubului Panathinaikos Atena. El a ajuns la Tiraspol de la o altă gruparea greacă Panetolikos. Mijlocașul Peter Ademo este o altă achiziție anunțată de Sheriff, notează Noi.md cu referire la moldova1.

Nigerianul are de 20 ani și a jucat ultima dată la clubul lituanian Dainava Alytus. "Galben-negrii" și-au întărit și ofensiva cu doi atacanți. Este vorba despre Joao Paulo din Republica Capului Verde, dar și brazilianul Vinicius Paiva. Ultimul este discipol al cunoscutului club Vasco da Gama.

Tiraspolenii și-au luat și portar după plecarea lui Dumitru Celeadnic. Victor Straistari, fostul goalkeeper al echipei naționale de tineret a Republicii Moldova, a semnat cu clubul din Tiraspol. Sheriff va juca în primul tur preliminar al Ligii Campionilor cu Farul Constanța. Meciul tur este programat în România pe 12 iulie, iar returul peste o săptămînă.

0
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?