Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Sheriff și-a întărit ofensiva cu un fotbalist care a jucat la Campionatul Mondial

5 iul. 2023,, 18:15   Sport
4387 0

Sheriff continuă campania de achiziții înaintea startului în preliminariile Ligii Campionilor! Clubul tiraspolean și-a întărit ofensiva cu un fotbalist care a jucat la Campionatul Mondial din Qatar, la finalul anului trecut. Este vorba despre Jerome Mbekeli, atacantul echipei naționale a Camerunului.

Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al Sheriff-ului. Mbekeli a debutat la echipa națională a țării sale anul trecut, iar ulterior a jucat la Cupa Mondială unde a reușit să se evidențeze. El a oferit pasa decisivă la golul victoriei în meciul cu Brazilia din ultima etapă a fazei grupelor. Camerunul a învins atunci cu scorul de 1:0, transmite moldova1.

Jerome Mbekeli are 24 de ani și a făcut primii pași în fotbal în țara sa natală. În 2018 a ajuns în Europa la clubul ceh MFK Vyskov, apoi a evoluat în Statele Unite ale Americii, la cluburile Swope Park, Kansas City-B și San Diego Loyal. Ultima sa echipă a fost SK Beveren-Waasland din Belgia.

La Sheriff, Mbekeli va avea ocazia să joace în premieră în Liga Campionilor. "Galben-negrii" vor disputa deja săptămîna viitoare partida primei manșe a primului tur preliminar, cu Farul Constanța. Meciul se va disputa la Ovidiu, pe 12 iulie, iar manșa secundă - la Tiraspol peste 6 zile.

FC Sheriff Tiraspol

2
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?