X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4055

Serghei Kleșcenko: „Dacă voi începe să dau acum nume, o să amețesc”

10 iun. 16:30   Sport
3231 0

Antrenorul principal al echipei naționale de fotbal a Republicii Moldova, Serghei Kleșcenko, a împărtășit așteptările sale de la viitorul meci amical cu Ucraina, dar a și răspuns la întrebări despre unii jucători ai „tricolorilor”, scrie Media Sport.

Iată mai jos principalele citate ale specialistului în vîrstă de 52 de ani:

  • „Toți specialiștii menționează că linia de atac este cea mai puternică din naționala Ucrainei. Acolo există un grup de cinci jucători în linia de atac cu înlocuiri destul de complete. Dacă voi începe să dau nume acum, o să amețesc, pentru că toți sînt foarte bine cotați și destul de cunoscuți, joacă în fiecare săptămînă în prestigioase campionate naționale europene".
  • „Nu cred că Ucraina ne va permite să posedăm mingea mult timp. Trebuie să fim pregătiți să luăm mingea de la adversar și să căutăm atacuri rapide, sau să păstrăm mingea pentru a face o pauză. Scopul nostru este să fim pregătiți să folosim verticala și să ajungem cît mai repede la poarta adversarului".
  • „Portarii echipei naționale? Sînt cam la același nivel din punct de vedere al pregătirii. Dar, încă o dată, voi spune că aici în primul rînd are loc decizia antrenorului privind portarii, iar apoi aprobarea acestei decizii."
  • „Dacă Ion Jardan este o provocare pentru mine? Demult așteptam această întrebare. Am avut o discuție cu el și mi-a spus sincer că vrea să se concentreze pe jocul în club și să cedeze locul celor tineri, cum s-a exprimat el. Este o decizie de bărbat și i-am spus că nu vreau să închid încă această problemă, așa că am tot amînat - am amînat. Dar, oricum, trebuie să comentez această situație. Iar el a spus: dacă vreți anunțați dumneavoastră plecarea mea, dacă vreți - anunț eu, nu contează".
  • „Cea mai mare problemă în procesul de antrenare a lui Junior este faptul că îl cheamă Nicky, dar mai există un Niki (Ion Nicolăescu - n.r.). Și cînd îl chem pe oricare dintre ei, răspund amîndoi. Deocamdată trebuie să rezolvăm această problemă. Cum a jucat? Mi-aș dori mai bine, într-un cuvînt...".

Reamintim că tricolorii vor disputa mîine, de la ora 19:00, pe stadionul Zimbru, un meci amical cu naționala Ucrainei.

4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?