X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Serghei Cleșcenco după egalul cu Polonia: Sîntem fericiți!

16 oct. 2023,, 11:30   Sport
2794 0

Selecționerul Moldovei, Serghei Cleșcenco a oferit un scurt comentariu pentru site-ul FMF.md după egalul din deplasare cu Polonia 1-1.

- Echipa Poloniei este una foarte puternică. Nu a fost ușor. Nici nu ne-am așteptat că vom obține patru puncte cu o astfel de selecționată, dar aceasta este datoria noastră. sîntem fericiți, deoarece această remiză pentru noi este ca o victorie.

- Nu regretați că nu ați forțat pe final de meci?

- Nu am mulți jucători la dispoziție. Am susținut un meci amical cu Suedia înaintea acestei partide și a fost destul de dificil să găsim soluții în atac pentru a face modificări. Totuși, am obținut un egal și este un pas înainte. Este mai bine decît nimic.

- La startul campaniei preliminare toți o considerau pe Polonia favorita grupei. Acum, Albania este lideră și aproape calificată, iar Moldova are șanse reale la calificare. Cît de surprinzător este asta pentru dvs.?


- Este o surpriză mare. Am mai zis-o și după victoria de la Chișinău cu Polonia, că Polonia rămîne în continuare favorita grupei. Noi știm cît de puternică este această selecționată, însă ceva nu a mers. Trebuie să înțelegem că e o echipă puternică. Noi mergem înainte. Următorul meci este cu Albania și din nou ne așteaptă un meci greu. Noi nu facem diferență între adversari: fie că întîlnim pe Albania, Polonia sau Insulele Feroe. Noi ne pregătim la fel pentru fiecare meci.

5
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?