Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Serena Williams a plîns după eliminarea de la Australian Open

18 feb. 2021,, 23:25   Sport
2081 4

Serena Williams (39 de ani), campioana cu 23 de titluri de Grand Slam în palmares, a izbucnit în lacrimi la conferința de presă care a urmat după eșecul cu Naomi Osaka, care a dus la eliminarea ei de la Australian Open 2021.

După ce a fost ”spulberată” de Osaka în semifinale, scor 6-3, 6-4, americanca s-a descărcat emoțional la întîlnirea cu jurnaliștii, care a urmat la cîteva zeci de minute după meci, transmite digisport.ro.

Modul în care Serena şi-a luat la revedere de la spectatorii din tribune - a fost un salut lung -, cînd a fost și aplaudată la scenă deschisă a iscat o mulţime de speculaţii.

”Unii oameni se gîndesc că a fost gestul prin care ţi-ai luat rămas bun”, a spus unul dintre jurnaliști. Serena a continuat suspansul început pe teren și nu oferit un răspuns limpede.

”Dacă mi-aş lua rămas bun, nu aş spune nimănui! Fanii din Australia sînt uimitori”, a replicat Williams, după care a rîs puțin forțat. Se observa clar că nu era în apele ei.


Jurnaliștii au atacat subiectul mai apoi pe altă cale. ”Poţi considera că ai avut o zi proastă?”.

A fost momentul în care sportiva din USA a răbufnit și a izbucnit în plîns: "Nu ştiu... Gata, am terminat!”. Apoi, Serena s-a ridicat brusc de la masă și s-a retras la vestiare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?