X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Roman Abramovici, interesat să cumpere un alt club de fotbal

12 apr. 2022,, 03:00   Sport
2152 0

Oligarhul rus Roman Abramovici speră să finalizeze cît mai repede vînzarea lui Chelsea şi se pare că se află în negocieri pentru a cumpăra un club de fotbal spaniol, care a trecut prin momente dificile în ultima vreme.

Roman Abramovici va încerca să cumpere clubul spaniol Valencia odată ce vînzarea lui Chelsea va fi finalizată, informaţia fiind furnizată pe surse de un alt ofertant, rival în procesul de achiziţie a clubului spaniol, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.

Abramovici a confirmat luna trecută că vinde clubul Blues, dar acum se sugerează că ar putea reveni imediat în fotbal cu speranţa de a cumpăra clubul din La Liga, aflat în dificultate, în contextul în care s-a raportat că omul de afaceri din Singapore Peter Lim a scos Valencia la vînzare. Acest lucru ar fi fost confirmat de afaceristul Miguel Zorio, care este un ofertant rival pentru Valencia.

Chelsea este în proces de căutare a unui nou proprietar pe fondul unei crize bugetare, fondurile sale fiind dictate de guvernul britanic în urma sancţiunilor impuse de Marea Britanie lui Abramovici, din cauza presupuselor sale legături cu preşedintele rus, Vladimir Putin.

Aceste sancţiuni au fost urmate ulterior de UE, ceea ce înseamnă că toate bunurile sale care se află pe teritoriul UE ar putea fi confiscate şi îngheţate.


Clubul din vestul Londrei este grăbit să îşi asigure un nou proprietar cît mai curînd posibil, deoarece continuă să resimtă impactul sancţiunilor impuse de guvernul britanic asupra activelor lui Abramovici.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?