X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

Real Madrid cîştigă Liga Campionilor pentru a 15-a oară

3 iun. 07:15   Sport
1346 0

După o primă repriză dominată de Borussia Dortmund, Real Madrid a venit de la vestiare total schimbată şi a cîştigat categoric, cu 2-0, finala Ligii Campionilor, jucată sîmbătă pe Wembley. Carvajal şi Vinicius au marcat golurile madrilenilor. Pentru Real Madrid, este al 15 trofeu Champions League, scrie mediafax.ro.

Cîţiva fani madrileni au întrerupt partida pătrunzînd pe teren în debutul jocului. Borussia Dortmund a dominat prima repriză a finalei.

Primul şut pe poartă i-a aparţinut lui Valverde, însă a trecut mult peste poarta germanilor care au replicat peste două minute cu un şut pe lîngă al lui Brandt.

După 20 de minute de joc, Adeyemi a bifat prima mare ocazie a germanilor, după ce nu a reuşit să-l învingă din poziţie unu la unu pe portarul belgian Curtois.

Fullkrug i-a dus de la extaz la agonie pe suporterii din „zidul galben” din spatele porţii madrilene, după ce a scăpat singur cu Curtois, iar şutul său de la 8 metri a nimerit bara (minutul 23).


Adeyemi a avut din nou o ocazie de a-l învinge pe inamicul Curtois, dar belgianul a fost din nou la post, la fel ca şi la următorul şut, expediat de la peste 20 de metri de Sabitzer.

Cele patru minute de prelungire nu au mai adus emoţii în tribune, rezultatul la pauză fiind 0-0.

Elevi lui Ancelotti au venit de la vestiare cu o atitudine radical diferită, prima ocazie aparţinîndu-le, -prin Toni Kroos, aflat la ultimul său meci pentru Real Madrid.

Tot Kroos a stat la originea următoarei faze, centrarea lui din corner fiind reluată puţin peste poartă de Carvajal, acelaşi fundaş central care după cîteva minute putea marca cu un şut din careu, atenuat de defensiva germană şi reţinut de Kobel.

Galben-negrii ripostează prima dată după pauză cu o lovitură de cap pe direcţia lui Curtois, trimisă de Fullkrug.

După două ratări, Kroos şi Carvajal repetă faza de la cornerul din debutul reprizei, de data aceasta cu succes, deschizînd scorul 91-0, min 74).

Căzuţi moral, germanii au pierdut concentrarea şi în minutul 83 au făcut cadou o minge în defensivă, de care a profitat Vinicius Junior, care a dus scorul la 2-0 şi a pecetluit victoria madrilenilor.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?